Koeltechnieker Service HVAC M/V

Ben jij een professional in de koeltechniek die door zijn kennis, ervaring en goede relaties met zijn klanten ons team in staat stelt verder te groeien? Wil je werken bij dé wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarmings-,airconditioning- en koelsystemen om jezelf in staat te stellen nog verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Als Koeltechnieker Service test, inspecteer en onderhoud je High Tech verwarmings- en koelmachines. Je verhelpt storingen en vervangt onderdelen. Daarnaast onderhoud je vanuit je deskundigheid intensief contact met de eigenaren of beheerders van de installaties of de gebouwen. Je bent alert op commerciële kansen om onderdelen of uitbreidingen te verkopen. Daartoe stel je zelf offertes op of informeert de Service Sales. Hoewel je grotendeels zelfstandig werkt, sta je er niet alleen voor. Met regelmaat werk je samen met een collega Technieker en onderhoud je intensief contact met de Werkvoorbereider, Planner en collega’s van de Service Sales. Als ervaren professional coach en ondersteun je junior collega’s en breng je jouw kennis op hen over.

Wat bieden wij jou?

• Een zeer afwisselende job waarin je zowel je technische kennis en vaardigheden als je commerciële kwaliteiten in kwijt kunt.
• Een team van enthousiaste en deskundige collega’s, waaronder product specialisten, met wie je kan overleggen en die elkaar in staat stelt de kennis te delen en up to date te houden.
• Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder;
– Marktconform salaris.
– 12 ADV dagen en 1 bovenwettelijke vakantiedag bij een fulltime dienstverband
– Dagelijkse maaltijdvergoeding
– een groeps- en hospitalisatieverzekering.
– GSM + laptop , met aftrok van fiscale taks, gecompenseerd door netto internetvergoeding

We zoeken kandidaten:

– Met een afgeronde basisopleiding elektriciteit met geldig certificaat koeltechniek en een stevige ambitie om bij te dragen aan de groei van het team.
– In het bezit van een VCA basis of de bereidheid dit te behalen.
– Met een representatief voorkomen en klantgerichte houding.
– Die de Nederlandse taal vloeiend spreken en schrijven en zich daarnaast goed in het Frans kunnen uitdrukken. De beheersing van het Engels is een pluspunt.
– Die een gestructureerde, systematische aanpak hebben.
– Met uitgebreide kennis van het MS Office pakket.
– Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie.

Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

  Contactvoorkeur

  Telefoon
  Whatsapp
  E-mailadres

  CV bijvoegen

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*